Sweden Hotels – de personliga hotellen!
 

Sweden Hotels är den personliga hotellkedjan. En hotellkedja för hôtelierer, av hôtelierer. Kedjan är i stark tillväxt med tre- och fyrstjärniga hotell spridda över hela landet. Samtliga hotell är privatägda, och upplevelsen på plats skall ge det där lilla extra som bara ett personligt, privatägt hotell kan ge. Kedjans målsättning är att vara landets bästa och mest personliga hotellkedja. Sweden Hotels grundades redan 1977 och är Sveriges äldsta hotellkedja som fortfarande drivs under samma namn.
 
Sweden Hotels tillhandahåller ett starkt och välkänt varumärke, lojalitetsprogrammet Gästklubben, inköpsavtal, gemensam marknadsföring och flera bokningskanaler för en internationell närvaro. Genom nätverket och Sweden Hotels Academy erbjuds våra medlemshotell utbildningar och ett nätverk av likasinnade hotellägare som gärna utbyter erfarenheter med varandra.
 
Hotellkedjan samarbetar med Akzent Hotels, som består av ett hundratal privatägda hotell i Tyskland, samt Villa Quaranta Park Hotel utanför Verona i Italien.


Affärsidé
Våra privatägda hotell är utvalda för att ge våra gäster en personlig och unik mötesplats för både arbete och fritid
 
Besök gärna vår hemsida: www.swedenhotels.se  för mer information!