Gästklubben VVV


Ett väletablerat stamgästprogram som ökar dina gästers lojalitet, ger dig mer kännedom om dina gäster och fler bokningar!

Gästklubben VVV har tre olika nivåer: Veni (jag kom), Vidi (jag såg) och Vici (jag segrade). De olika nivåerna är förknippade med olika förmåner på plats hos hotellet, och dessutom samlar gästen poäng som kan användas på många olika sätt. De flesta väljer att använda poängen till frinätter eller paketerbjudanden på våra hotell, både vardagar och helger. I vår unika medlemsshop kan gästen växla poängen mot kvalitetsvaror. Sweden Hotels samarbetar också med Akzent Hotels, en kedja med ett hundratal privatägda 3- och 4-stjärniga hotell i Tyskland, vilket innebär att Gästklubbens medlemmar kan ta ut sina frinätter på något av dessa hotell. I Italien samarbetar vi med Villa Quaranta Park Hotel utanför Verona. Stamgästprogrammet utvecklas ständigt för att tillfredsställa våra gästers högt ställda förväntningar. Medlemskap är naturligtvis öppet för alla nationaliteter.

Därför behöver ditt hotell Gästklubben
Gästklubben är ett välkänt och väl fungerande lojalitetsprogram. Syftet med klubben är att skicka våra gäster mellan hotellen som ingår i programmet. Den ökar din kännedom om gästen, och ger gästen ett mervärde. Här kommunicerar vi kostnadseffektivt via e-mail med riktade erbjudanden och information till gästerna. På gästklubbens hemsida kan du även nå ut med erbjudanden till gästerna, tex helg- och sommarpaket, med länkar till din egen hemsida.